Connect with us

Actual

Universitatea Ovidius cumpără cazane pentru centrale termice! Vezi cât sunt de scumpe

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Universitatea Ovidius din Constanța a cumpărat trei cazane și o centrală termică, pentru a face față sezonului rece care bate la ușă. Achiziția a costat peste 330.000 de lei. Anunțul de atribuire a fost urcat în SICAP chiar astăzi.

Obiectul achiziției a constat în lotul 1 – furnizarea de cazane pentru centrale termice pe gaze naturale și lotul 2 – furnizarea de centrală murală în condensație 80 kw incluzând și serviciile aferente precum operațiunile de livrare, manipulare, încărcare, descărcare, transport, demontare cazane uzate, montare, punere în funcțiune cazane noi și centrală murală, verificări, avizări.

Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 330.691,79 RON, iar valoarea estimată fără TVA a fost de 331.908 RON.

Concret, este vorba despre o centrala murală, care are o valoare de 38.108 lei, și de trei cazane care costă 293.800 RON.

Potrivit anunțului, au fost necesare trei cazane, dintre care două pentru locația din b-dul Mamaia, nr. 124 și unul pentru locația din Aleea Universității, nr. 1, Constanța.

Contractul de furnizare Lot 1 ”Cazane pentru centrale termice pe gaze naturale” numărul 61 din data de 10 septembrie, a fost câștigat de firma Black Sea Suppliers SRL, la valoarea de 292.706,55 RON. De asemenea, aceeași firmă a câștigat contractul de furnizare pentru lotul 2 ”Centrala murală în condesație 80kW”, pentru 37.985,24 RON.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident pe Autostrada A2! E și elicopterul la fața locului

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe Autostrada A2, pe sensul de mers Constanța-București, după podul rutier de la Cernavodă spre Fetești a avut loc un eveniment rutier extrem de grav, soldat cu decesul unei persoane. Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind ulterior proiectat în afara mașinii. Șoferul are capul zdrobit de parapet.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul era singur în autoturism. La un moment-dat a pierdut controlul direcției de mers, a lovit glisiera și s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise echipeja de la SMURD Ialomița, SMURD B Cernavodă dar și elicopterul pentru acordarea primului ajutor de urgență.

Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua şi se desfăşoară pe prima, prin dirijarea poliţiei rutiere. Momentan nu sunt probleme de fluenţă, valorile de trafic fiind scăzute.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Campania ”Verde la educație pentru circulație”, și la Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru al șaselea an consecutiv, Lidl și Poliția Română continuă să contribuie la educația rutieră a copiilor, prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă în lecțiile interactive de educație rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară. Ediția de anul acesta a campaniei are loc pe data de 22 septembrie, începând cu ora 11:00.

Și în municipiul Constanța s-a desfășurat această campanie, iar polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost prezenți în parcarea magazinelor Lidl, unde au prezentat copiilor exerciții practice pentru a circula în condiții de siguranță pe drumurile publice în calitate de pietoni.

La campanie au participat și polițiști din cadrul birourilor rutiere Constanța, Mangalia și Medgidia, unde sunt locații Lidl.

La finalul activitatii, copiii au fost premiați de reprezentanții magazinului Lidl, care le-au oferit cărți reprezentând un mic ghid cu reguli de circulație rutieră pentru preșcolari și școlari, orare, brățări și băuturi răcoritoare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Județul Constanța: Șofer rănit după un accident rutier

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, pe la ora 7.30 a avut loc un accident rutier  pe DN 2A, soldat cu rănirea unei persoane. Potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 28 ani a condus un autoturism Mercedes, pe DN 22A, dinspre Saraiu către Constanţa.

În momentul în care a ajuns la intersecţie cu DN 2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează Trecerea, a pătruns în interscţie fără să se asigure şi  a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel Corsa, condus de un bărbat, de 26 ani. Acesta circula regulamentar pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto din Opel Corsa.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: