Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Universitatea Ovidius. Dezbatere despre diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 24 februarie, dezbaterea cu tema ”Consilierea în cariera de cercetător: Diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical”.

Manifestarea care va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Medicină din campusul universitar, Corp B (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 9.00, este organizată în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.

La eveniment vor participa, în calitate de invitați, conf. univ. dr. Cristian  Surcel și asist. univ. dr. Cristian Mirvald, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, alături de care se vor afla prof. univ. dr. Doina Ecaterina Tofolean, decanul Facultății de Medicină din cadrul UOC, prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și conf. univ. dr. habil. Lucian Petcu, de la Facultatea de Stomatologie a UOC.

”Dezbaterea se va axa pe abordarea conceptelor derivate din cercetare și a consecințelor acestora pentru viața comunității și va oferi un mediu propice pentru împărtășirea ideilor în vederea consolidării echipelor din cadrul proiectului AD. AUGUSTA.”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.

Manifestarea se adresează doctoranzilor și cadrelor didactice de cercetare din domeniul medical.

Confirmarea participării la dezbatere și transmiterea manuscriselor pentru discuții practice se vor face până la data de 15 februarie 2024, ora 16.00.

”Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).”, precizează reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions