Connect with us

Societate

Universitatea ”Ovidius” din Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Published

on

Universitatea ”Ovidius” din Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, temporar vacante, de secretar debutant – 2 posturi, Biroul pentru Programul ERASMUS Plus, după cum urmează:

 1. Secretar debutant perioadă determinată de 12 luni
 2. Secretar debutant perioadă determinată de 6 luni

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

 • Secretar debutant perioadă determinată de 12 luni (pozitia 1 din statul de funcții):
  • Studii universitare de licenta in domeniul economic/ relatii internationale/ afaceri internationale/ tranzactii internationale; media anilor de studiu de licenta sa fie minim 9,00;
  • Fără vechime în muncă;
  • Cunosterea a cel putin doua limbi straine de circulatie internationala (obligatoriu limba engleza);
  • Cunostinte avansate a suitei MS Office;
  • Competente digitale dovedite cu certificat de absolvire.
 • Secretar debutant perioadă determinată de 6 luni (pozitia 6 din statul de funcții):
  • Studii universitare de licenta in domeniul economic;
  • Fără vechime în muncă;
  • Cunosterea a cel putin doua limbi straine de circulatie internationala (obligatoriu limba engleza);
  • Cunoștințe avansate a suitei MS Office.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 29 decembrie, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 12 ianuarie 2023, ora 12.00: proba scrisă – Piața Chiliei, Str. Ion Vodă nr. 58 sala PC 101;
 • 18 ianuarie 2023, ora 12.00: proba interviu – Piața Chiliei, Str. Ion Vodă nr. 58 sala PC 101.

În vederea participării la concurs, candidații depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului pentru ocuparea unui post vacant, respectiv de 5 zile lucrătoare pentru ocuparea unui post temporar vacant.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Universitatea „Ovidius” din Constanţa – Direcţia Resurse Umane și Salarizare, Serviciul Personal și Statistică – Căminul C1, camera 14, bd. Mamaia nr. 124, telefon: 0241/606.441, e-mail: personal@univ-ovidius.ro

Document atașat

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!