Conecteaza-te cu noi

Societate

Universitatea Ovidius: Seminar despre bunele practici privind elaborarea unei lucrări științifice

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează luni, 27 noiembrie, un seminar online privind normele și regulile de concepere și scriere a unei lucrări științifice, dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor din cadrul universității.

Seminarul este ultimul din cele trei planificate a fi organizate în perioada octombrie – noiembrie în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0165 – Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT.

”La întâlnirile desfășurate până în prezent ne-am bucurat de participarea, atât online cât și fizic, a peste 200 de studenți cărora le-au fost prezentate o serie reguli pe care trebuie să le respecte în conceperea și scrierea lucrărilor științifice, precum cele privind trimiterile la alți autori (citări sau reformulări). Este, de asemenea, de menționat faptul că în cadrul proiectului INTER DIDACT am mai organizat astfel de activități dedicate studenților, cum ar fi trei seminare privind verificarea antiplagiat a lucrărilor de licență, disertație și doctorat rezultate în urma activităților de cercetare ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor, ce au avut loc în mediul online, în luna mai, și la care au participat peste 342 de studenți din an terminal de la programele de studii de licență, master și doctorat din cadrul universității noastre.”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.

Potrivit Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa, proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0165 – Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT a primit o finanțare în valoare de 224.500 lei, din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions