Conecteaza-te cu noi

Actual

Unul dintre băieții electrocutați în Murfatlar, transportat cu o aeronavă spre spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Published

on

smurd

Unul dintre băieții care seara trecută s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren, în localitatea Murfatlar, a fost transportat de la spitalul județean Constanța spre spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, pacientul a fost transferat de la UPU Constanța cu ambulanța SMURD C, către Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde a fost preluat de o aeronava care l-a transferat la SCJU-SP Grigore Alexandrescu.

Reamintim că doi băieți în vârstă de 14 ani au ajuns la spitalul județean Constanța după ce s-au electrocutat. Ei au urcat pe un tren, în orașul Murfatlar.

Unul dintre ei a fost găsit inconștient, cu arsuri pe aproximativ 70-80 % din suprafața corpului – acesta a fost preluat de un echipaj Smurd C și transportat la spital.

Advertisement

Cel de-al doilea băiat este conștient, cu arsuri pe 20 % din suprafața corpului – a fost preluat de echipajul Saj B2, care l-a transportat la spital.

Doi băieți s-au electrocutat după ce au urcat pe un tren, în orașul Murfatlar

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions