Conecteaza-te cu noi

Actual

Unul dintre răniții de la Petromidia transferați în Germania și-a pierdut viața

Published

on

În cursul zilei de azi, reprezentanții  Departamentului de Comunicare și Relații Publice din cadrul Petromidia – KMG International au anunțat că unul dintre răniții în timpul exploziei de la rafinărie și-a pierdut viața.

Este vorba despre pacientul cu arsuri pe 37% din suprafața corpului. Bărbatului i-a cedat inima. Iată comunicatul oficial:

”Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate.

Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament.”, au precizat reprezentanții KMG International.

Advertisement

Amintim că expozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a fost înregistrată în ziua de 2 iulie. În urma deflagrației și a incendiului puternic, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit decedat, iar alte patru persoane au fost rănite. Ulterior, două dintre ele au fost transferate cu arsuri grave la Spitalul Floreasca din Capitală

La 5 iulie, pacienţii au fost transportaţi cu un avion militar la o clinică din Germania.

Foto: Arhivă

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions