Conecteaza-te cu noi

Actual

Update: Accident rutier pe podul vechi de la Agigea

Published

on

În cursul zilei de azi, pe podul vechi de la Agigea a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Potrivit Serviciului de Ambulanță,  TIR-ul a intrat în spatele autoturismului. O persoană a fost rănită. Din fericire, a fost vorba despre o traumă ușoară.

Știre în curs de actualizare.

Update: Iată cum s-a produs acest accident, potrivit IPJ Constanța.

Advertisement

Astăzi, în jurul orei 13.30, un bărbat de 30 de ani a condus un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe DN 39 în Agigea, dinspre Eforie Nord către Lazu, pe prima bandă și, ajungând pe podul rutier peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 27 de ani, pasageră pe bancheta spate mijloc în autoturism și a unui minor, în vârstă de 5 luni.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions