Conecteaza-te cu noi

Actual

Update: Bărbat căzut de la înălțime în portul Constanța Sud Agigea! A scăpat cu viață

Published

on

În această dimineață, în portul Constanța Sud Agigea, la dana 136 a avut loc un accident de muncă. Un bărbat care opera la înălțime a căzut între vaporul la care se executau manevre și macara. La fața locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța. Deocamdată nu deținem informații suplimentare referitoare la ce anume s-a întâmplat cu exactitate dar, pe măsură ce le vom avea vom reveni.

Update: Pacientul căzut în Portul Constanța Sud Agigea a scăpat cu viață. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, căzuse pe o macara plutitoare. Echipajele de intervenție ale SAJ Constanța l-au găsit pe angajat cu un traumatism toracic, fractură deschisă la un membru superior și un traumatism lombar. Omul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions