Actual

Update: Constanța: Accident rutier pe trecerea de pietoni de la Pescărie

feb. 15, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, pe trecerea de pietoni din fața Pescăriei Constanța a avut loc un eveniment rutier. O femeie care încerca să traverseze bulevardul Mamaia a fost lovită de o mașină care se pare că a dispărut de la locul faptei. În sprijinul persoanei rănite au ajuns în scurt timp echipaje ale serviciului de Ambulanță și Poliției Rutiere.

Update: Pacienta lovită a primit îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, iar medicii au stabilit că are un traumatism de membru inferior. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Constanța. 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!