Actual

Update: Incendiu la Lumina! O persoană a fost scoasă din casă cu răni

mart. 04, 2018 Maria Ionescu

În această dimineaţă, în localitatea Lumina a izbucnit un incendiu la o locuinţă situată pe strada Mare, nr.107. O persoană a fost scoasă din interior cu răni pe suprafaţa corpului. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere de la staţia Midia. Vom reveni cu detalii.

Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, a ars în totalitate o anexă gospodărească unde locuia un bărbat de aproximativ 58 de ani. Acesta a fost preluat de către ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi transportat la spital cu arsuri de gradul 2-3 pe 90% din suprafaţa corpului.  Din primele informaţii reiese că incendiul a fost provocat de un mijloc de încălzire electric lăsat nesupravegheat. Apelul de incendiu a fost dat în această dimineaţă, în jurul orei 8.30.

Update2: Bărbatul rănit grav în urma incendiului a fost transportat la spitalul de Arşi din Bucureşti.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!