Connect with us

Actual

(Update) O minoră din comuna Castelu, violată de un individ. Acesta a fost ARESTAT

Published

on

Un individ în vârstă de 27 de ani a fost reținut de polițiști sub acuzația comiterii infracțiunii de viol. Victima sa este o minoră care acum are 13 ani, însă în momentul în care a fost violată pentru prima oară de acest monstru avea doar 11 ani.

Potrivit Compartimentului de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi, 16 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul F.G.,  în vârstă de 27 de ani, din comuna Castelu. Acesta se află în stare de reţinere, pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de viol.

”Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că în perioada 2020-2022, inculpatul, în baza aceleiași rezoluții infracționale, a întreținut raporturi sexuale cu minora G.G.N., în vârstă de aproximativ 11 ani la data consumării infracțiunii, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, ca urmare a vârstei fragede.

Precizăm totodată că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, au precizat reprezentanții parchetului.

Update: Pe numele violatorului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!