Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Urmează patru zile de vreme caniculară și disconfort termic în Dobrogea

Published

on

În intervalul 17 – 20 august, la nivel național va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități în sudul și sud-estul țării, unde temperaturile maxime vor fi de 35…36 de grade și izolat de 37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat și în regiunile vestice și estice, unde vor fi maxime de 32…34 de grade.

Potrivit meteorologilor, în acest interval vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge și depăși, local, pragul critic de 80 de unități. Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 35 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 28…30 de grade, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua.

Si mâine vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, izolat caniculară în vestul zonei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși, local, pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 35 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 27…30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate ziua.

Sâmbătă și duminică, vremea va continua să fie călduroasă în toată regiunea. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge și depăși, local, pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 35 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 28…30 de grade, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în prima parte a intervalului.

Advertisement
palaz

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions