Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

USR: „Ciolacu protejează industria jocurilor de noroc, se opune legii de scoatere a păcănelelor din orașe“

Published

on

Președintele USR, Cătălin Drulă, îl acuză pe premierul ”Marcel Ciolacu protejează industria jocurilor de noroc, fără să se gândească măcar o secundă la uriaşa problemă socială şi familiile distruse de păcănele şi pariuri”.

„Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din orașe după cum se vede în documentul atașat. Cer statului român să verifice dacă a cedat șantajului pe care l-a reclamat zilele trecute. Pare speriat de „un anume Sorin” și de alții și în mod foarte clar le reprezintă interesele, prin două manevre de păcălit publicul și salvat marii rechini:

  1. A copiat proiectul USR privind scoaterea păcănelelor din orașe, dar doar se face că îl susține pe vorbe, în timp ce oficial trimite documente la parlament prin care se opune.
  2. Îngroapă dezbaterea despre interzicerea publicității la jocurile de noroc, făcând jocurile giganților din industrie. Superbeți pe toți pereții și în toate calupurile de publicitate, asta e miza.

Îi cer lui Marcel Ciolacu să nu mai protejeze industria jocurilor de noroc. Să se gândească măcar o secundă la uriașa problemă socială și familiile distruse de păcănele și pariuri.“, a spus Drulă.

decizie pananele

 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la începutul ședinței de Guvern, că nu are nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi va fi adoptată ordonanța de urgență prin care toți operatorii din domeniu vor trebui să aibă sediul fiscal în România. Premierul a mai anunțat că legea din Parlament care scoate păcănelele în afara localităților intră în procedură de adoptare rapidă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions