Connect with us

Administratie

USR Constanța anunță: A fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate destinat parcului din zona Faleză Nord

Published

on

Proiectul USR Constanța privind amenajarea unui parc în Faleză Nord, între zona Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, prinde contur. USR Constanța anunță că a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate destinat parcului din zona Faleză Nord, ce se va întinde pe o suprafaţă de 11.500 de metri pătrați – unul dintre cele mai importante proiecte propuse și inițiate de consilierii locali USR Constanța.

„Este o nouă etapă importantă din concretizarea proiectului după ce, în luna februarie, Studiul de Fezabilitate fusese inclus prin vot în Bugetul Local pentru 2022. Construirea parcului din Faleză Nord nu doar că le oferă constănțenilor o zonă verde pe o suprafață considerabilă, cu spații de recreere moderne, ci scapă faleza de la distrugere și de lăcomia rechinilor imobiliari și a retrocedărilor dubioase.“, spun cei de la USR.

„Parcul din Faleză Nord este unul dintre obiectivele prezentate în programul „Constanța renaște“, din campania pentru Primăria Constanța a lui Stelian Ion. Insistăm cu acest proiect, deoarece nu vrem ca promisiunile din campanie să rămână doar promisiuni şi pentru că, mai mult ca oricând, Constanța are nevoie de parcuri, are nevoie de acest parc, iar proiectul este realizabil. Terenul respectiv este în continuare al orașului, al constănțenilor şi trebuie ținut departe de tunurile speculatorilor imobiliari. Mai mult, acest parc va fi o garanție că distrugerea falezei va fi stopată.“, spuneau consilierii USR Constanța în urmă cu ceva timp.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta