Connect with us

Politica

USR Constanța: „Primarul din Medgidia a comis un abuz când l-a demis pe fostul administrator public al orașului, Bogdan Moșescu“

Published

on

USR Constanța salută decizia magistraților Curţii de Apel Constanţa în privința primarului PNL din Medgidia, Valentin Vrabie. Cei de la USR consideră că Vrabie a comis un abuz în momentul în care l-a demis pe fostul administrator public al oraşului, membrul USR Bogdan Moşescu.

„Bogdan Moșescu, fost candidat la Primărie din partea USR Medgidia, fusese revocat din funcția publică în 2019, în urma unor controale pe care le-a demarat asupra firmelor de casă ale primarului Vrabie. Cu alte cuvinte, l-a deranjat rău de tot pe actualul primar. Când a fost dat afară abuziv de primarul Vrabie, Bogdan Moșescu coordona structurile Primăriei Medgidia implicate în atragerea și gestionarea de finanțări nerambursabile și reușise, alături de echipa sa, performanța de a atrage pentru Municipiul Medgidia proiecte de zeci de milioane de euro. Activitatea sa a fost de nenumărate ori recunoscută la nivel național, fiind ales Vicepreședinte al Asociației Administratorilor Publici din România. La finele anului 2019, Primăria Medgidia deja inițiase implementarea mai multor proiecte, iar Bogdan Moșescu începuse un amplu proces de control și verificare a calității acestor lucrări. În momentul în care controalele (cu posibile instaurări de penalizări pentru nerespectarea condițiilor din contract) au ajuns la unul dintre contractori, primarul Vrabie l-a demis în mod abuziv.

Curtea de Apel Constanţa i-a dat dreptate colegului nostru, în mod definitiv, decizia primarului Valentin Vrabie fiind anulată.“, spun cei de la USR Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta