Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

USR: Constănțenii care au investit în eficiență energetică, scutiți de la plata impozitului pe clădire

Published

on

Constănțenii care au investit în sisteme de eficiență energetică vor avea scutiri la impozitul pe clădiri. Asta prevede un amendament introdus de consilierii locali ai USR, împreună cu aleșii de la PNL în ultima ședință de Consiliu Local din acest an.

„Datorită unui amendament inițiat de consilierii USR Constanța și aprobat cu majoritate de voturi în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local din acest an, din 2023 va fi aplicată și în municipiul nostru scutirea impozitului pe clădiri pentru proprietarii care au executat pe cheltuiala lor lucrări de intervenție pentru creșterea performanței energetice (instalarea de panouri solare, pompe de căldură sau izolare termică a clădirilor cu materiale ecologice).

Sumele scutite din impozite pot fi ușor recuperate prin accesarea fondurilor europene din cadrul mecanismului privind Pactul ecologic european (Green Deal). În cele din urmă, fondurile se întorc la cetățenii care investesc în construirea sau renovarea de clădiri care să polueze mai puțin mediul înconjurător, sunt eficiente din punct de vedere energetic și care le vor oferi, pe termen lung, un mediu mai sănătos.“, spun consilierii USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions