Conecteaza-te cu noi

Politica

USR și-a lansat candidații la europarlamentare. Cine sunt aceștia

Published

on

candidati usr

Profesori universitari, medici, avocați, economiști, experți în IT, antreprenori, ingineri, experți în politici și fonduri europene, consilieri locali și parlamentari sunt candidații USR la alegerile europarlamentare de anul viitor. Lansarea oficială a candidaților USR la europarlamentare a avut loc vineri seară. Un eveniment special, mai ales că a avut loc în deschiderea Consiliulu ALDE Europe, organizat pentru prima oară la București.

Printre candidați se numără și Georghe Gima, membrul USR Constanța, clasat al 9-lea pe listă. În vârstă de 39 de ani, Geroge este de profesie economist, fost bursier la Guvernul Francez în management și politică în cadrul Institutului de Științe Politice din Paris. Are o vastă experiență în dezvoltare economică și management al riscurilor în multe state de pe glob, în special în țări emergente din Africa și America de Sud. A lucrat în zone post-conflict și în momente de criză, în Nigeria, Guinea, Maroc, Argentina, Brazilia, SUA, Republica Moldova și în multe țări din Uniunea Europeană.

„Alegerile europarlamentare din iunie vor fi primul test electoral al anului 2024. USR propune o echipă de profesioniști, cu experiență în administrație, fonduri europene, politică externă și negociere. Oameni care știu cum funcționează statul român și instituțiile europene și care știu cum să aducă banii europeni în România. Lista candidaților USR este deschisă de Elena Lasconi, primarul USR al municipiului Câmpulung care a obținut, în doar 3 ani de mandat, peste 400 de milioane de lei pentru oraș. Cât bugetul Câmpulung pe 40 de ani. Alături de Elena Lasconi candidează profesori universitari, medici, avocați, economiști, experți în IT, antreprenori, ingineri, experți în politici și fonduri europene, consilieri locali și parlamentari USR care și-au dovedit competența prin legi care schimbă viața românilor în bine.

Prioritățile lor în Parlamentul European țin de accelerarea procesului de aderare a României la Spațiul Schengen, susținerea investițiilor în școli, spitale și autostrăzi, combaterea corupției, protecția mediului, apărarea drepturilor muncitorilor. Lista de candidați pentru europarlamentare este încă o dovadă că USR oferă României o alternativă onestă și profesionistă pe scena politică.“, spun cei de la USR.

Advertisement

Lista completă a candidaților USR pentru Parlamentul European: Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Vlad Botoș, Cristina Prună, Radu Mihail, Corina Atanasiu, Adriana Cristian, George Gima, Teodora Stoian, Ramona Goga, Alina Gîrbea, Geta Drăghici, Alina Totti, Mihai Svab, Emilia Mateescu, Ion Belu, Gabriela Ferguson, Lucia Hang, Adrian Dan Pop.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions