Conecteaza-te cu noi

Actual

V-ați pregătit ghiozdanele? Dar cizmele de cauciuc?

Published

on

Cu o săptămână întârziere, cauzată de vremea câinoasă de afară, elevii încep mâine cursurile. Cei mai mulți dintre ei sunt nerăbdători să-și revadă colegii, de care le-a fost dor. Și-au pregătit deja ghiozdanele, iar mamele le-au călcat cămășile de la uniforme. Sunt pregătiți sufletește de începerea cursurilor, cu toate că această vacanță prelungită i-a uns pe suflet, pe cei mai mulți dintre ei. S-au dat cu sania, au fost la patinoar, s-au plimbat pe malul mării. În fine, măcar în zilele în care temperaturile nu au fost foarte scăzute și vâjul nu i-a împiedicat.  În aceste zile s-au jucat, fie afară, fie în casă și unii dintre ei au mai deschis câte o carte să fie pregătiți pentru primele zile de școală. Problema tuturor este însă cum vor ajunge mâine la cursuri. Firma de salubritate din municipiul Constanța a dat asigurări că a făcut eforturi pentru ca aleile școlilor să fie deszăpezite. Cu asigurări sau fără, problema cea mai mare este că vremea este suficient de caldă pentru a permite topirea zăpezii care zace pe marginea străzilor. Ca să nu mai spunem de străzile pe care utilajele de deszăpezite nu au ajuns. Așa că nu ar strica să vă puneți, copii, în picioare cizme de cauciuc. Nu glumesc, există astfel de încălțări și știu că mâine chiar nu v-ar strica. Trecând peste aceste probleme mari știu, de asemenea, că barurile din oraș vor fi mâine arhipline. Pentru că, în timpul ultimelor ore de curs sau după finalizarea acestora, liceenii vor dori să mai cheltuiască niște bani prin oraș. Și ne îndoim că vor merge pe la cumpărături, deși poate unii o vor face. Cei mai mulți însă vor umple localurile din centru sau pe cele din imediata vecinătate a liceelor lor. Dar și ăsta este unul din farmecele vieții de licean, nu?

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions