Actual

V-aţi pregătit să jucaţi? Avem cel mai mare report din istoria jocului Joker

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

Probabil că mulţi dintre oameni ajung des la sediile loteriei şi unii dintre ei au parte de câştiguri importante. Tocmai de aceea, am ţinut să vă atragem atenţia că duminică, 18 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Şi asta după ce la tragerile loto de joi, 15 martie, Loteria Română a acordat 18.926 de câştiguri în valoare totală de 1.339.397,35 lei.

La categoria I a jocului Joker, se înregistrează cel mai mare report din istoria acestui joc: peste 17,86 milioane lei (peste 3,8 milioane euro). În cazul în care s-ar câştiga, acesta ar fi cel mai mare premiu din istoria acestui joc

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistreaza un report în valoare de peste 4 milioane lei (peste 864.700 de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 1 milion de lei (peste 214.500 de euro).

La Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 32.000 de lei (peste 6.800 de euro). La Super Noroc, la aceeaşi categorie, reportul este în valoare de peste 159.000 de lei (peste 34.100 de euro).

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!