Conecteaza-te cu noi

Actual

Vânător împușcat în picior, în pădurea de la Murfatlar

Published

on

În cursul zilei de 1 decembrie, mai mulți vânători au participat la o vânătoare organizată în pădurea de la Murfatlar. La un moment dat, unul dintre bărbați, în vârstă de aproximativ 37 de ani a fost împușcat în picior de către un coleg.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de salvare, care l-a preluat pe bărbat de la ieșirea din Murfatlar către Siminoc și l-a transportat la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanșa, la data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați despre producerea unui incident, care a avut loc în timpul desfășurării unei partide de vânătoare colectivă autorizată, pe raza orașului Murfatlar, la care au participat mai multe persoane. În timpul acesteia, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Murfatlar, a fost rănit accidental la nivelul gambei, de către un coleg care a tras un foc de armă în direcția unui vânat, specia mistreț.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care l-a preluat şi transportat pe bărbatul rănit la S.C.J.U. Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, au fost ridicate arma de vânătoare și permisul de armă tip B.
Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Constanţa continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 din Codul Penal.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions