Connect with us

Actual

Vânt puternic. Pentru zona de litoral a fost emis cod galben

Published

on

În cursul  zilei de ieri, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică, respectiv un cod galben şi unul portocaliu, valabile până mâine, 26 martie, la ora 10.00. Potrivit acestor coduri, pe litoral, în nord-estul Munteniei şi în zona montană vântul va bate foarte tare. Iată avertizările oficiale:

COD GALBEN 

În intervalul menționat, în zona montană, în nord-estul Munteniei și pe litoral, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 55…80 km/h. La munte zăpada va fi spulberată și vizibilitatea redusă.

Notă: Vremea se va menține deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

COD PORTOCALIU

În zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 80…110 km/h, spulberând puternic zăpada.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în județul Constanța, din cauza vântului puternic, manevrele sunt oprite în toate porturile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!