Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Vara la Ovidiu. Plimbări gratuite pe lacul Siutghiol cu vaporașul Minerva

Published

on

plimbare pe lac

Vara s-a reîntors și, începând de vineri, 21 iunie, vaporașul Minerva va face plimbări pe lacul Siughiol. Locuitorii orașului Ovidiu nu trebuie să plătească nimic pentru această distracție, care este asigurată de Primăria orașului. Plimbările au loc la sfârșit de săptămână, respectiv vinerea, sâmbăta și duminica, începând de la ora 17.00. Dacă nu sunteți din Ovidiu, dar ați fost invitat la plimbare de către un localnic, nu trebuie să plătiți nici un leu.

”Vara s-a reîntors și începând de vineri 21.06.2024 Vaporașul Minerva vă așteaptă pe toți  la o plimbare gratuită pe lacul lui Ovidiu, ascultând muzica valurilor, admirând insula lui Ovidiu și privind apusuri magice.

Dacă doriți să legați prietenii și să vă faceți cele mai reușite fotografii va așteptăm la bord în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00.
Programările se fac la numărul de telefon 0725/202 328 (valabil numai pentru cetățenii cu buletin de pe raza UAT Ovidiu)”, este anunțul postat pe pagina Primăriei orașului Ovidiu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions