Connect with us

Actual

Vârstnică din Constanța, dispărută de acasă. Dacă o vedeți, sunați la 112

Published

on

syta

Update: Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, femeia a fost găsită. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: La data de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei Syta Tetiana, de 83 de ani.

La data de 6 iunie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar de la imobilul din municipiul Constanța, unde locuiește.

Femeia are 1,60 m înălțime, păr roșcat.

Advertisement

La data plecării era îmbrăcată cu  bluză de culoare albă, pantaloni de culoare neagră și purta pălărie de culoare neagră cu imprimeu floral.

”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement