Conecteaza-te cu noi

Administratie

Vezi ce are în plan Primăria Constanța pentru parcul care va fi amenajat în locul Galeriilor Soveja

Published

on

chitac semnat acte

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a scris pe Facebook, răspunzând unei întrebări din partea unui cetățean, că în locul Galeriilor Soveja va fi amenajat un parc, la care am început deja demersurile. Mai exact, a fost aprobat studiul de fezabilitate și s-au finalizat toate etapele de proiectare.

„Avem în plan amenajarea spațiilor verzi pe o suprafață de 3.375,00 mp și plantarea unui număr de 253 arbori, 272 arbuști, 2394 plante perene și 68 plante cățărătoare.

Parcul va avea mai multe zone, împărțite în:

    spații de petrecut timp în aer liber

Advertisement

    zonă dedicată unui loc de joacă

    zone pentru activități sportive în aer liber

Printre noile amenajări se va număra și o cișmea cu apă potabilă, iar zona va fi echipată cu elemente de mobilier urban. Un aspect foarte important este că parcul va fi gândit pentru a răspunde nevoilor persoanelor cu dizabilități. Mai mult decât atât, circulația rutieră și pietonală va fi reconfigurată. Se vor lua măsuri de fluidizare a circulației autovehiculelor spre strada Soveja din strada Ștefăniță Vodă. Aceste inițiative reprezintă investiții de peste 16 milioane de lei și proiecte extrem de necesare, având în vedere contribuția pe care o aduc la bunăstarea comunității orașului nostru.“, a scris Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions