Connect with us

Politica

Vezi ce boală l-a răpus pe Ovidiu Brăiloiu

Published

on

Fostul primar al orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu a fost găsit fără suflate într-o cameră de hotel din București. Se pare că fostul edil suferea de o boală cumplită, dar refuza să discute despre problemele sale de sănătate și îi îndemna pe ceilalți să aibă grijă de sănătatea lor…

Fostul primar al orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu ar fi fost răpus de cancer de piele. Suferea de mult timp, a făcut mai multe tratamente, însă niciunul nu a avut rezultat pozitiv.

citește și:

A murit Ovidiu Brăiloiu! Fostul primar al orașului Eforie ar fi suferit de o boală cumplită

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!