Connect with us

Actual

Vezi ce infracțiuni la regimul rutier au constatat ieri polițiștii constănțeni

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiștii IPJ Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier și au întocmit dosare de cercetare penală. Au fost depistați bărbați care au urcat la volan fără permis de conducere dar și șoferi băuți.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Midiei din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În aceeași zi, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bradului din localitatea Văleni, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, pe raza localității Ion Corvin, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 07.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Grigorescu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!