Justitie

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la DNA

sept. 22, 2017 Mihaela Tîrpan

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene s-a prezentat în această dimineața la sediul Direcției Naționale Anticorupție!

Aceasta a fost citată într-un dosar de corupție. Nu se știe dacă vicepremierul este audiat în calitate de martor sau suspect. Sevil Shhaideh a venit însoțită de un avocat.

Shhaideh a refuzat să precizeze motivul prezenţei sale la Direcţia Naţională Anticorupţie, a venit însoțită de un avocat și a stat la coadă pentru a prezenta documentele necesare accesului la sediul DNA.

“Nu știu de ce am fost citată. O să vedem după ce ies”, a declarat Sevil Shhaideh la sosirea la sediul DNA.

La ieșirea din șediul DNA, vicepremierul Shhaideh a explicat că a fost citată ca suspect într-un dosar de corupție.

Amintim și faptul că foştii premieri Victor Ponta şi Sorin Grindeanu au fost şi ei audiaţi ca martori la DNA în utlimele două săptămâni.

Sevil Shhaideh este vicepremier si ministru al Dezvoltarii in guvernul Tudose. A fost ministru al Dezvoltarii si in guvernul Grindeanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat sa accepte desemnarea sa ca premier in urma propunerii facute de coalitia PSD-ALDE.

Sevil Shhaideh a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii in guvernul Ponta, in perioada 2012 – 2015. Anterior a lucrat la Consiliul Judetean Constanta ca director general al Directiei de Proiecte (2007 – 2012).

Sevil Shhaideh este considerata drept unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea. Ea gestioneaza un buget urias la Ministerul Dezvoltarii, buget destinat proiectelor de dezvoltare locala.

Comments

comments