Connect with us

Administratie

Viceprimarul comunei Lumina, demis de Consiliul Local

Published

on

Sfârșitul lunii august nu a fost prea norocos pentru viceprimarul comunei Lumina, Ioan Roman. La ultima ședință ordinară a Consiliului Local (CL) acestuia i-a încetat mandatul înainte de termen în urma adoptării unui proiect de hotărâre inițiat în acest sens de 12 dintre aleșii locali.

Și, în manieră neaoșă, imediat a apărut și războiul declarațiilor pe paginile de socializare. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ioan Roman se plânge: „Nu mă agăț de fotolii administrative și nu urmăresc sub nicio formă să pozez în victimă, însă consider că este important ca locuitorii comunei noastre să știe cine sunt, de fapt, oamenii care una declară și susțin în campanie electorala și alta fac în momentul în care le sunt prezentate oferte de nerefuzat.”

Ioan Roman a fost primar al comunei Lumina în mandatele 2004 – 2008 și 2016 – 2020 și viceprimar pe mandatele actualului primar, Dumitru Chiru (din 2008, cu întreruperi).

Primarul în funcție, Dumitru Chiru, nu a dorit să comenteze și ne-a transmis doar că „proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului domnului Roman a fost inițiat de 12 consilieri locali. În calitate de primar nu am încălcat, nu încalc și nu voi încălca legea neintroducând un proiect de hotărâre. Pentru nimeni.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta