Connect with us

Politica

Victor Ponta: “Orban merită să se sinucidă politic!”

Published

on

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a arătat uluit de faptul că liderul PNL, Ludovic Orban, își trece în CV-ul politic faptul că Laura Codruța Kovesi a ajuns procuror-șef al Parchetului European. Ponta consideră că ”ceva așa scârbos și grețos numai la Orban poți să vezi”.

„Eu nu vrea să critic, m-am plictisit să critic, cred că au făcut un lucru bun și sigur nu ține, dar au dat o ordonanță, ai făcut licitații îi dai drumul la treabă, pe vremea mea ne arestau imediat. Alt lucru bun, îl aud pe ministrul Educației că copii se duc la școală. Pe partea economică. Au venit ăștia de dreapta nimic, zero barat. Încă poate guvernul să se ocupe de prețurile la energie. Am văzut că și-a trecut la realizările lui politice faptul că a pus-o pe Kovesi la Bruxelles. Orban merită să se sinucidă politic! Să te duci tu Orban unde ți-a făcut Kovesi dosar. Ceva așa scârbos și grețos numai la Orban poți să vezi. Ei nu au nicio problemă nu a fost niciodată o guvernare atât de liniștită din punct de vedere dinamic. PSD-iștii nu se ceartă cu nimeni că sunt la Vama Veche.”, a spus Victor Ponta, la România TV.

sursa foto: comisarul.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!