Connect with us

Actual

(Video): 4 persoane care vindeau ilegal țigări în Piața Tomis 3 au fost amendate

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi,  polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în zona Tomis 3 din municipiul Constanța 4 persoane care ofereau spre vânzare 87 pachete de tigări netimbrate.
În cadrul acestei activități de verificare a comerțului stradal s-au aplicat 3 amenzi contravenționale în cuantum total de 3.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 și dispuse măsuri complementare de confiscare a bunurilor supuse comercializării ilicite.

De asemenea, oamenii legii au constatat o infracțiune prevăzută de Codul Vamal.
În acest caz s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, faptă asimilată contrabandei, iar documentele au fost înaintate organelor judiciare în vederea continuării cercetărilor.
Activități de verificare a legalității desfășurării comerțului stradal se vor desfășura în mod sistematic, atât în scopul prevenirii și cât și cel al combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

”Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, precizeză Biroul de presă al Poliției Locale Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident pe Autostrada A2. Mai multe echipaje de intervenție sunt la fața locului

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8.00, pe Autostrada A2, pe sensul București-Constanța a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele SMURD C, SMURD B și două echipaje Saj B2.

Potrivit primelor informații, evenimentul a avut loc la km 208.

Știre în curs de actualizare.

 

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident între două autoturisme și o căruță, la ieșirea din Murfatlar. Sunt 5 victime

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, în jurul orei 22.30, la ieșirea din orașul Murfatlar spre Ciocârlia a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și  o căruță.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Constanța, un autoturism a intrat în coliziune față spate cu o căruță, iar apoi a ricoșat într-un alt autoturism.

Din primele informații ar fi vorba despre 5 victime rănite ușor. Este vorba despre conducătorul atelajului, un pasager din atelaj, ambii conducători auto și un pasager dintr-un autoturism.
Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Polaris face angajări în Constanța. Vezi ce posturi sunt

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Polaris M Holding angajează anunță că angajează în Constanța lucrător salubrizare căi publice, lucrător operativ pe autocompactoare și conducător auto transport rutier de mărfuri. Sursa menționează că relații se pot obține la numărul de telefon 0241.548600, 0241.548700.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: