Conecteaza-te cu noi

Societate

(VIDEO) Accesul auto în porturile maritime poate fi plătit și prin aplicația PortALL

Published

on

Accesul auto în porturile maritime Constanța și Midia se poate plăti online prin intermediul aplicației mobile PortALL, aplicație disponibilă în Google Play și Apple Store.

Aplicația simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenții economici ce își desfășoară activitatea în acest perimetru, cât și pentru societățile de transport ce execută activități ocazionale.

Prin intermediul aplicației Port ALL se pot cumpăra  tichete de acces valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziția unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porțile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porțile de acces.

Totodată, utilizatorul aplicației va avea acces la istoricul tuturor tranzacțiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicației va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa șoferii.

Advertisement

Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porțile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăți online cu sistemul de control acces auto de la porți, respectiv detectarea de către acesta a prezenței la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere și eventualele blocaje de la porți.

Vezi tutorialul de utilizare a aplicației:

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions