Connect with us

Societate

(VIDEO) Accesul auto în porturile maritime poate fi plătit și prin aplicația PortALL

Published

on

Accesul auto în porturile maritime Constanța și Midia se poate plăti online prin intermediul aplicației mobile PortALL, aplicație disponibilă în Google Play și Apple Store.

Aplicația simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenții economici ce își desfășoară activitatea în acest perimetru, cât și pentru societățile de transport ce execută activități ocazionale.

Prin intermediul aplicației Port ALL se pot cumpăra  tichete de acces valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziția unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porțile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porțile de acces.

Totodată, utilizatorul aplicației va avea acces la istoricul tuturor tranzacțiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicației va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa șoferii.

Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porțile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăți online cu sistemul de control acces auto de la porți, respectiv detectarea de către acesta a prezenței la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere și eventualele blocaje de la porți.

Vezi tutorialul de utilizare a aplicației:

Comments

comments