Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video) Accident rutier pe Autostradă, în zona orașului Cernavodă

Published

on

La ora 8.50, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 160, în zona localităţii Cernavodă, judeţul Constanţa, din cauza unui eveniment rutier nesoldat cu victime, în care au fost implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule, circulaţia este întreruptă momentan pe sensul către Bucureşti.

Potrivit DRDP Constanța, la această oră circulația pe Autostrada A2 este îngreunată, înainte de podul de la  Cernavodă. Momentan se circulă doar pe banda 2 a Autostrăzii.

Vă rugăm să reduceți viteza în zona respectivă și să circulați cu atenție și prudență!”, precizează Biroul de presă al DRDP Constanța.

Video: DRDP Constanța

Advertisement

⚠️Atenție! Circulație îngreunată pe Autostrada A2, înainte de Podul Cernavodă! Din cauza unui accident care a avut loc la km 160, loc. Cernavodă (CT) între un autoturism și un ansamblu de vehicule, nesoldat cu victime!

⚠️Atenție! Circulație îngreunată pe A2, înainte de Podul Cernavodă!Din cauza unui accident care a avut loc la km 160, loc. Cernavodă (CT), sensul spre capitală, între un autoturism și un ansamblu de vehicule, nesoldat cu victime, momentan se circulă doar pe banda 2 a Autostrăzii A2.⚠️Vă rugăm să reduceți viteza în zona respectivă și să circulați cu atenție și prudență!

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta pe Miercuri, 4 septembrie 2019

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions