Actual

(Video): Accident rutier pe IC Brătianu, în faţa complexului 2 Cocoşi

apr. 11, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, pe b-dul IC Brătianu, în faţa complexului comercial 2 Cocoşi a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei femei. Din primele informaţii de care dispunem, victima, în vârstă de 71 de ani, care se sprijinea într-o cârjă, a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost surprinsă de un autoturism care circula în zonă.

La faţa locului s-au deplasat în scurt timp echipaje ale serviciului de Ambulanţă dar şi ale Poliţiei Rutiere. Femeia rănită a fost preluată de către echipajul SAJ pentru a fi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Ea are traumatism al membrului inferior şi traumatism cranio cerebral dar era conştientă.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!