Actual

(Video şocant): O persoană s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă

mart. 13, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, pompierii detaşamentului Cernavodă şi angajaţii Gărzii de Coastă au fost anunţaţi că o persoană a căzut (sau s-a aruncat) de pe podul Sfînta Maria din Cernavodă. Echipajele s-au deplasat de urgenţă în zonă pentru a vedea ce soluţii de salvare există. Deja au reuşit să scoată femeia din Dunăre şi au pus-o în ambulanţă pentru a o transporta la spital. Din primele informaţii am aflat că o patrula a poliţiei locale a găsit pe pod o poşetă si bagaje şi a anunţat politia naţională. Femeia se numeşte Lazăr Roxana şi este născută în anul 1977 la Călăraşi dar locuieşte la Cernavodă. Ea a fost scoasa din apă conştientă de către poliţişti de la transporturi şi le-a spus cum se numeşte. Tot ea a declarat că este săracă şi nu are de nici unele.

Update: În urmă cu puţină vreme, am fost informaţi că femeia este conştientă, stabilă dar hipotermică. A fost deja transportată la Spitalul Judeţean Constanţa unde va rămâne internată mai multe zile.

Iată ce declară poliţistul Marian Vilău, de la Poliţia Locală.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!