Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(video) Ambulanța chemată la Sunwaves. Există suspiciunea consumului de droguri

Published

on

Dezmățul tinerilor veniți pe litoral să își petreacă vacanța de 1 Mai pare fără limite. Alți doi tineri au fost duși la spital de polițiști la spital, după ce au fost depistați drogați, în această dimineață, la cel mai mare festival care se desfășoară în Mamaia Nord, zilele acestea.

Potrivit medicilor, unul a fost făsit în stare de inconștiență, iar altul era agitat. Unul dintre aceștia este din București, cu celalalt medicii a vorbit în limba engleză. Tot medicii de la Ambulanța Constanța au transmis că tânîrul din București a fost transportat la spital, iar cel din Marea Britanie a refuzat transportul la unitatea de primiri urgențe din Constanța.

Imaginile nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Citiți și:

Minivacanță cu droguri. 4 tineri au fost duși de polițiști la urgența Spitalului Județean Constanța

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions