Conecteaza-te cu noi

Societate

(Video) Astăzi se vor auzi focuri de armă la BNR, în Piața Ovidiu. Vezi de ce

Published

on

Astăzi, 08.05.2019, în intervalul orar 11.00-12.00, în zona Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa,  situată în Piaţa Ovidiu  şi 12.00-14.00 la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, va avea loc un exerciţiu de antrenament ce are drept scop dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate în sistem integrat, precum şi pentru verificarea capacităţii de reacţie a forţelor de ordine, în diferite situaţii.

La acest exerciţiu planificat de către Direcţia Pază şi Protecţie Instituţională a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române vor participa efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, activitatea fiind organizată în contextul preluării pazei şi protecţiei instituţionale a Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa, de către efectivele de jandarmi.

Astfel de exerciţii sunt organizate periodic, se bazează pe unele scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar o parte din activităţi se vor desfăşura în spaţiul public,  fără a afecta buna desfăşurare activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie.

Pentru a da un caracter realistic exerciţiului de antrenament planificat, se va folosi muniţie de exerciţiu, aceasta având   efect exclusiv acustic.

Advertisement

”În situaţia în care cetăţenii din municipiul Constanţa se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, le adresăm respectuos rugămintea de a nu intra în panică, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine.”, precizează Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions