Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video) Au fost găsite droguri pe plajă. Vezi ce spune purtătorul de cuvânt al Poliției Române

Published

on

În cursul acestei dimineți, Poliția a lansat un avertisment către toți cei care ies la plimbare pe malul mării, să nu deschidă pachetele pe care le găsesc pe plajă și să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Potrivit mesajului, acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

”În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.”, preciza Poliția.

În urmă cu puțină vreme, la Mamaia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române – comisarul Georgian Drăgan a făcut declarații în fața jurnaliștilor.

Advertisement

El a reamintit faptul că au fost găsite mai multe colete  și că peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi se află pe 90 de km ai litoralului românesc pe care se efectuează căutări.

Au fost găsite droguri, inclusiv pe mare. Tocmai de aceea, operațiunea a beneficiat de sprijinul a două elicoptere, 14 ambarcațiuni. S-au folosit și scafandri. El a precizat că operațiunea este în derulare și că au existat persoane care au semnalat că au găsit colete.

”Dorim ca toți cetățenii din județul Constanța dar și turiștii care se află în acest moment aici să fie în siguranță.”, a precizat comisarul Georgian Drăgan.

Vezi ce declarații a făcut comisarul Georgian Drăgan.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions