Connect with us

Actual

(Video): Ce spune primarul din Horia, Gigel Sava despre incendiul de la ferma ”Sava Zootehnic” SRL

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În urmă cu puțină vreme, v-am informat că în localitatea Horia a izbucnit un incendiu  la o fermă, iar 10.000 de baloți de lucernă au fost cuprinși de flăcări.  La fața locului s-au deplasat două autospeciale de la stația Hârșova și una de la PTS Horia. De asemenea, în zonă se mai deplasează două autospeciale deoarece focul este puternic și se poate extinde.

L-am sunat pe primarul din comuna Horia, Gigel Sava pentru a-l întreba cui aparține această fermă. Iată ce ne-a declarat:

”Ferma aparține societății Sava Zootehnic SRL … Ferma nu aparține familiei mele dar dacă vreți, prin arborele genealogic, străbunicii erau veri. Deci nu suntem rude.”

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: