Conecteaza-te cu noi

Video

VIDEO. Conferința PSD Constanța. Candidații sunt minunați, dar presa e ostilă

Published

on

Conferinta PSD Horia Constantinescu si Catalin Grasa candidati

Conferința PSD Constanța, redusă la esențe. La Primărie candidează Horia Constantinescu, fost subaltern al lui Vergil Chițac și totodată mai vechi și actual colaborator al Feliciei Ovanesian. ”Doi oameni inteligenți pot să schimbe opinii” – spune Horia C. referindu-se la amiciția cu Ovanesian, la rândul ei posibilă candidată la Primărie. În rest: ”nu arătăm că degetul la ce a fost rău, venim cu proiecte”.

La Consiliul Județean, candidează Cătălin Grasa, medic, fost director de Spital. Verbal, se declară pregătit să candideze, dar nonverbal, adică după expresia facială, pare debusolat și scufundat în îndoieli. Câte comune are județul? Se va analiza. A ajuns candidat pentru că Spitalul cumpăra măști de la o firmă a fiului lui Felix Stroe? Sau pentru că la parterul Spitalului funcționa o farmacie a lui Ion Dumitrache? Nici vorbă. Jurnaliștii sunt ostili. Cam atât despre candidați.

Partidul s-a întărit cu Făgădău, care s-a întors la matcă, având promisiuni că va fi în toamnă deputat. S-a mai alăturat și deputata Cristina Rizea, care a renunțat la ”fără penali” și repere, mai ales că, recunoaște printre rânduri, era cam PSD-istă de la bun început. E loc și de Mitică Babu în această echipă? Întregul show, în clipul atașat.

Advertisement

Mai multe despre temele conferinței de presă a PSD puteți citi AICI și AICI.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions