Connect with us

Actual

(VIDEO) Constanța. Magazinul AUCHAN, sancționat de OPC pentru PRACTICI ÎNȘELĂTOARE

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța continuă acțiunile de verificare în cadrul unităților de alimentație publică din municipiu.

Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a informat asupra faptului că magazinul Auchan situat pe șoseaua Mangaliei din municipiu a fost sancționat pentru practici înșelătoare.

Constantinescu precizează că vor fi retrase de la comercializare toate produsele neconforme.

“Toate fructele și legumele au fost verificate, se vor calcula cantitățile și se vor aplica sancțiuni, în primul rând pentru practici comerciale înșelătoare, în sensul în care sunt prezentate la vânzare legume și fructe de calitatea I, însă ele sunt de calitatea a II-a cu indulgență, foarte probabil spre calitatea a III-a, decalibrate total, în așa fel încât consumatorul român să devină lucrător comercial și să facă munca angajaților pentru a-și sorta propriile cumpărături, în loc să plătească conform etichetei”, a transmis Horia Constantinescu.

Controlul este în desfășurare, vom reveni cu detalii.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor și a stabili cum anume s-a produs acest eveniment.

Au găsit un pacient pieton conștient, stabil, cu traumatism cranian minor, care a refuzat  transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: SAJ Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în municipiul Constanța! O vârstnică a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, o persoană a anunțat autoritățile că pe strada Steluței din Constanța a izbucnit un incendiu. Tot apelantul a precizat că este posibil să fie o persoană în interior. Omul a spus că iese fum din apartament și că el știe că acolo locuiește o bătrână cu probleme de sănătate.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și o ambulanță SAJ pentru a acorda primul ajutor.

Ajunși la fața locului, au găsit o vârtsnică de aproximativ 74 de ani, care uitase o oală pe foc. Pompierii au găsit-o pe femeie căzută pe jos și au predat-o rapid echipajului de la Ambulanță deoarece era intoxicată cu fum.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe drumul spre Hârșova! Un bărbat a fost rănit

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc un eveniment rutier pe drumul spre Hârșova.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:44, un bărbat, în vârstă de 33 ani, a condus un autoturism, pe DC 63 şi ajungând la intersecţie cu DN 2A, a efectuat viraj la stânga către Hârşova, moment în care a fost lovit la partea din spate de un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care circula pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism.

Update: Tânărul de 22 de ani care a intrat în plin în mașina din față, fără nici o urmă de frânare, rula cu aproximativ 160 km/oră. Potrivit martorilor, șoferul nu are prea multă experiență.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: