Conecteaza-te cu noi

Societate

(Video) Controale la complexurile Eden2 și Histria. Mii de jucării cu laser, confiscate

Published

on

În cursul zilei de azi, inspectorii OPC din Constanța au efectuat controale la complexurile Eden2 și Histria din Constanța, la principalii distribuitori de jucării și copii de marcă, contrăfacute.

Potrivit directorului Horia Constantinescu, aceasta acțiune a avut la bază tematica națională legată de lasere, declanșată în urma accidentării unui copil.

În urma controlului au fost confiscate peste 5000 de bucăți de lasere dar și ceauri și electronice.

”În urma extinderii controlului au fost constatate o sumă de abateri: copii de marcă, jucării periculoase, jucării fără detaliile obligatorii etc.

Advertisement

S-au lăsat invitații și au fost sigilate spațiile de prezentare și depozitare, datorită lipsei inventarului și a cantității mari de produse.”, a precizat directorul Horia Constantinescu.

Marfa neconformă va fi distrusă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions