Conecteaza-te cu noi

Actual

(Video) Convoi de aproximativ 100 de mașini între Hârșova și Constanța

Published

on

Drumul între Hârșova și Constanța se face, în mod normal, în mai puțin de o oră. Astăzi, însă, mai multe mașini au rămas blocate ore în șir pe traseu, dat fiind faptul că zăpada și viscolul puternic au făcut impracticabil drumul.

În acestă seară, un convoi de circa 100 autovehicule este blocat la ora actuală pe DN 2A, pe relația Hârșova – Constanța, pe o distanță de câțiva km.

Autovehiculele, care sunt conduse de către polițiști de la Poliție Rutieră și de administratorul drumului, au fost restricționate la capătul drumului închis.

Revenim cu detalii.

Advertisement

Update: În urmă cu puțină vreme, convoiul de mașini a ajuns în orașul Ovidiu.  Drumul de la Constanța la Tulcea este restricționat pentru mașinile mai mari de 7,5 tone.  Pentru autoturisme și mașini de tonaj mai mic, se vor mai organiza astfel de convoie, dacă va fi cazul.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions