Connect with us

Actual

(Video): Copiii grădiniței ”Steluțele Mării” au primit deja cadouri de Crăciun

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, a început distribuirea darurilor de sărbători oferite de Primăria Municipiului Constanța pentru preșcolarii și elevii din oraș.

După ce au umplut sacii cu jucării, dulciuri, fructe și sucuri, “spiridușii” Serviciului Public de Asistență Socială au plecat către școli și grădinițe.

Prima dintre grădinițele în care copiii au primit cadouri a fost cea cu program prelungit, ”Steluțele Mării”. Directorul unității de învățământ, Georgeta Adam, li s-a adresat micuților, cărora le-a spus că este prima grădiniță în care se fac aceste cadouri copiilor. ”Astăzi au sosit cadourile pentru că suntem prima grădiniță care primește cadouri de la Primărie. Câte o jucărie în plus, câte o bombonică…”, le-a spus directorul copiilor.

Probabil că unii dintre ei provin din familii cu mulți bani, alții din familii mai sărace. Dar cu toate acestea, bucuria lor – a tuturor – a fost nedisimulată.

Urmăriți-le reacția și vedeți cum au reacționat în materialul filmat:

A început distribuirea darurilor de sărbători oferite de Primăria Municipiului Constanța pentru preșcolarii și elevii din oraș. După ce au umplut sacii cu jucării, dulciuri, fructe și sucuri, “spiridușii” Serviciului Public de Asistență Socială au plecat către școli și grădinițe. Pentru că sunt peste 31.500 de pachete, treptat, în zilele următoare, toți copiii își vor primi cadourile de sărbători. Pachetele de Crăciun, în valoare de peste 1.000.000 de lei, sunt alese în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0-IV și V-VIII.Cei mici vor primi din partea Primăriei Constanța jucării și dulciuri: ciocolată, portocale, suc natural de fructe, bomboane de pom, croissant, biscuiți, napolitane și brioșe.Copiii din grădinițe se vor putea bucura de o cutie cu nisip kinetik cu 4 forme din plastic pentru a realiza diferite modele.Pentru școlarii din clasele 0-IV surpriza vine sub forma unor jucării squishy confecționate din spumă poliuretanică, non-toxică și parfumată.Elevii mai mari, din clasele V-VIII, vor primi un set creativ format din bile magnetice. #PrimariaConstanta#ConstantaGradinita "Stelutele Marii"Serviciul Public de Asistență Socială ConstanțaColoana sonoră: Bogdan Oancea&Corul Allegria

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

(Video): Începând de mâine, preșcolarii și elevii primesc daruri de Crăciun

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Este cod portocaliu de vânt puternic în Dobrogea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Începând cu ora 21.00, Dobrogea a intrat sub cod portocaliu de vânt puternic.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala intensificări susținute ale vântului, cu rafale în jurul a 90 km/h.  Fenomene asociate  – ninsoare slabă.

Iată pentru ce zone este emis codul portocaliu:  În zona de litoral a județelor Constanța și Tulcea. De asemenea, în județul Tulcea este valabil și în localitățile: Murighiol, Mahmudia, Beștepe, Crișan, Maliuc.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vântul a ridicat tabla de pe acoperișul unui bloc din Constanța! Intervin pompierii

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, în urmă cu puțină vreme vântul puternic a creat mari probleme locuitorilor unui bloc situat pe b-dul Al. Lăpușneanu nr. 76 din Constanța. Tabla de pe acoperiș s-a desprins iar pentru degajarea ei de pe acoperișul blocului de 8 etaje intervin pompierii Detașamentului de pompieri Fripis.

S-au deplasat cu autoscara dar vântul puternic nu le-a permis să o ridice, astfel că aceaștia au fost nevoiți să urce pe bloc pe scara interioară.

Din fericire, au reușit să îndepărteze bucata fără probleme.

Alte apeluri la numărul de urgență 112 de efecte negative produse de vântul puternic nu sunt până la acestă oră.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța, sub atenționare COD GALBEN de vreme rea. Unde puteți semnala problemele

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Constanța se află în continuare sub atenționare cod galben de vreme rea! Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în următoarele ore vor cădea precipitaţii care se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar spre dimineață se poate produce polei. Vântul se va intensifica treptat și va depăşi la rafală 55 – 70 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de –5 grade.

În funcție de evoluția vremii, 9 sărărițe sunt pregătite să împrăștie material antiderapant pe străzile principale și secundare din municipiul Constanța.

Având în vedere faptul că vântul va sufla cu putere, Primăria Municipiului Constanța face apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: