Conecteaza-te cu noi
SEAS

Video

VIDEO – De la politică la bucătărie a fost doar un pas. Prin pușcărie. Dragnea GĂTEȘTE pe internet

Published

on

Liviu Dragnea gateste

De la “luptele” din politica mare a României cu statul paralel și mulți politicieni pe care i-a catalogat corupți și plini de “bube” cu justiția, Liviu Dragnea – fost premier, fost lider al celui mai mare partid politc din România și fost candidat al PSD la președinția României – s-a apucat de… gătit pe internet.

În primul vlog postat pe youtube, Dragnea face… mancare de teci cu legume și ne învață beneficiile ingredientelor pe care le folosește la rețetă.

Îl puteți urmări aici

Vă așteptăm și părerile vizavi de noua activitate a fostului lider PSD.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions