Connect with us

Actual

(VIDEO) Garda de Coastă a cumpărat 4 drone pentru supravegherea frontierei

Published

on

drona

Garda de Coastă a finalizat procedura de achiziție a unui număr de 4 drone tip enterprise – law enforcement, în valoare de 400.000 lei, special concepute pentru a deservi structuri de ordine publică și siguranță națională.

Dronele au fost achiziționate pentru a crește capacitatea operațională privind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere în zona de competență a Gărzii de Coastă.

Acestea au specificații tehnice ridicate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, crescând capacitatea activității polițienești de supraveghere a frontierei de stat.

Foto: Ziua de Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!