Connect with us

Administratie

(VIDEO) George Scupra, prelegere la Universitatea Ovidius. Cum poate fi fructificat potențialul Lacului Siutghiol

Published

on

primar George Scupra la Ovidius

În cursul zilei de astăzi, la invitația prof univ. dr. Mamut Eden (Director al Institutului de Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie), primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a fost prezent la sediul Universității Ovidius Constanța, pentru a susține o prelegere cu privire la conservarea și modalitățile de fructificare a potențialului pe care Lacul Siutghiol îl poate oferi, în cadrul proiectului ”ACT 4 Eurtrophication”.

Orașul Ovidiu a fost ales ca proiect pilot, pentru investiții în zona de cercetare și inovație pentru dezvoltarea tehnologiilor privind  protejarea lacurilor de apă dulce din România.

La acest eveniment au participat:

– conf.univ dr. Alexandru Bobe – prorector Univ. Ovidius

– membrii grupului de cercetare sociometrică din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației  (conf. univ dr. Raluca Silvia Matei – prodecan, Lect. dr. Mariana Floricica Calin – șef departament, Lect. dr. Claudia Sălceanu – dir. Centrului de Cercetare Socială din cadrul FPSE, Lect. dr. Enache Tușa)

–  membrii echipei de cercetare din cadrul Facultății de Științe ale Naturii coordonați de conf. univ. dr. Marius Skolka – decan

– Dr. Manuela Sidoroff – Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Științe Biologice

– Prof. Nicolaos P. Theodossiou – Univ. Aristotle University din Thessaloniki

Pentru mai multe detalii, vizionați clipul video de mai jos:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!