Connect with us

Administratie

(VIDEO) Grindeanu îi împlinește visul lui Chițac: E de acord ca Primăria Constanța să preia Portul turistic Tomis

Published

on

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, astăzi, la Constanța, că este un adept al descentralizării și că va susține toate proiectele autorităților locale „care arată forță și care stau bine în picioare.“ Grindeanu a răspuns, astfel, la întrebarea dacă este de acord ca Primăria Constanţa să preia în administrare Portul turistic Tomis.

„Suntem de acord să descentralizăm și acest lucru îl avem ca și țintă. Se știe că am semnat lunile acestea foarte multe proiecte de descentralizare. Am semnat transmiterea managementului CNAI către autoritățile locale…Știu că multe din aceste proiecte își găsesc finalitate mai bine facă sunt gestionate de autoritățile locale. Este evident acest lucru și toate proiectele de acest tip, care arată într-un final forță și care stau în picioare vor fi descentralizate către autoritățile locale”, a spus Grindeanu.

Reamintim că, Chițac a încercat anul trecut în două rânduri să îi convingă pe consilierii locali constănțeni să voteze un proiect de hotărâre pentru solicitarea Guvernului României de a aproba trecerea în domeniul public al municipiului Constanța a Portului Tomis.

Comments

comments