Conecteaza-te cu noi

Actual

(VIDEO) Incendiu puternic. O terasă de pe plaja Dacica din Constanța s-a făcut scrum

Published

on

În cursul nopții trecute, la o terasă situată în zona plajei Dacica din Constanța s-a produs un incendiu devastator. La ora 3.25, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța a anunțat că la fața locului se intervine  cu 2 autospeciale și un echipaj de prim ajutor pentru lichidarea incendiului izbucnit la o terasă în Faleza Nord.

În primele momente pompierii nu s-au putut apropia de terasa cuprinsă de flăcări, care ardea generalizat, însă după o oră au reușit să stingă incendiul.

Din fericire acesta a fost stins în limitele găsite, fara a se propaga la împrejurimi. A ars terasa pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp. Potrivit purtătorului de cuvânt al Constanța, Anamaria Stoica, cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric.

Foto și video: ISU Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions