Connect with us

Actual

(VIDEO) Incendiu violent în municipiul Constanța

Published

on

Un incendiu devastator a izbucnit în urmă cu puțină vreme în zona industrială a municipiului Constanța. Au fost cel puțin trei explozii care s-au auzit extrem de puternic.

Din primele informații, ar fi vorba despre un incendiu la o magazie de aluminiu, pe aproximativ 40 mp, la fabrica de BCA Celco.

La 112 a fost un apel care anunța 3 explozii și fum alb gros.

La fața locului s-au deplasat de urgență 4 mașini de stingere și un smurd, dar și 3 echipale SAJ. Misiunea este în dinamică.

Update: Până la această oră nu au fost raportate victime. La fața locului au fost direcționate încă 2 mașini de stingere și echipaj Cbrn

Update2: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica, în total sunt la fața locului  9 masini de stingere, două autoscări, 3 Saj 2 S,urd și un Cbrn. Arde o magazie cu carton bituminoase.

Update3: La incendiu acționează 9 ASAS, 1 CBRN, 2 ASII, 2 SMURD B, cu 45 subofițeri și 4 ofițeri, 2 ASAS OIL Terminal cu 10 servanți și 4 echipaje Saj în așteptare.
Incendiul se manifestă la o magazie pe circa 500 m în care este depozitat carton bituminos și se protejează celulele cu var pentru a nu se extinde incendiul.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!