Connect with us

Actual

(VIDEO) La un incendiu real, clienții de la City Park Mall din Constanța ar muri ca șobolanii

Published

on

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj de prim răspuns.

„Persoanele s-au întors în cinema. Pompierii verifică căile de evacuare. Nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Alarma de incendiu a fost activată! Vă rugăm părăsiți clădirea folosind clădirile de urgență“, s-a auzit prin declanșatoarele automate de alarmare din mall.

Cei mai mulți dintre clienții mall-ului din Constanța se aflau în sala de cinema, aceștia precum și cei aflați la shopping fiind avacuați prin acoperișul clădirii.

Acum, oamenii își spun supărările vizavi de incident pe rețelele de socializare și ni le transmit și pe adresa redacției:

“Concluzie! Aseara am fost la Cinema City Park Mall de la ora 19.40. La ora 21.00..in timpul filmului a sunat alarma de evacuare de urgență! A URLAT ALARMA! S-a oprit filmul…s-a aprins lumina…au pornit ventilatoarele! Va imaginati…ca s-a descărcat adrenalina…dar totusi lumea calma…asa cum suntem rugați înainte de începerea filmului ..a părăsit sala! Nimeni din personalul Cinema City..nu a transmis nimic…probabil si ei au fugit..sau nu mai erau prezenți la munca la acea oră! Am iesit pe acoperișul mall ului…am traversat cu toții PE INTUNERIC …peste cabluri electrice…scari de 1 m lățime…pana am ajuns la niste porti metalice INCUIATE! SI AM INCEPUT PE RAND SA SARIM GARDUL…femei pe tocuri, unele poate însărcinate, unii mai in varsta! Apoi…citesc online..comunicat ISU: “Lumea s-a intors in sala de cinema si a vizionat filmul! ” PE BUNE??? Ia uitati-va in filmare! A transmis cineva de la.mall ceva…NU!
Bun! Azi sun la Cinema City…sa le spun pățania…si sa-i intreb…totusi..cum facem sa vedem filmul…sau alt film! Răspunsul lor :” Daca nu mai aveti biletele nu va putem ajuta! Asta e regulamentul! ”
Pai mama voastra de nenorociți, cand esti evacuat de urgenta stai sa cauti biletele…bonul fiscal în sala??!! Dupa ce ca ne-ati dat senzatii tari…fara sa le fi cerut ..mai aveti tupeul sa cereți bonul! Nu aveti filmarea de la casa de marcat cand s-a achitat…filmele de pe telefoanele noastre…! Daca va furăm 1 leu…ne gaseati imediat…dar acum in loc sa va cereți scuze pt disconfortul creat zecilor de prosti care v-au dat bani…dvs ne cereți bonul fiscal!
Asta e EMAPTIA din 2020! Asta e societatea in care trăim…! Asta e Romania la 5 ani dupa Colectiv!
Dati share…si asumati-va…daca va prinde O STARE DE URGENTA LA CITY MALL..sa nu aveti așteptări!
Trist….dar Apocalipsa…inseamna sfârșitul empatiei…a calității umane!
(SHARE MASIV..sa afle lumea..ce se intampla si ce trebuie sa faca in cazul ECACUARII DE URGENTA) #isudobrogea”, este unul dintre mesajele pe care le-am primit pe adresa redacției.

Acesta este un alt mesaj apărut în spațiul public.

Contactat telefonic de Ordinea.ro, Victor Lefter, PR-ul City Park Mall Constanța, ne-a spus că va solicita conducerii mall-ului un punct de vedere. Îl așteptăm și îl vom publica imediat ce acesta va fi remis redacției.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!