Connect with us

Actual

(VIDEO) La un incendiu real, clienții de la City Park Mall din Constanța ar muri ca șobolanii

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj de prim răspuns.

„Persoanele s-au întors în cinema. Pompierii verifică căile de evacuare. Nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Alarma de incendiu a fost activată! Vă rugăm părăsiți clădirea folosind clădirile de urgență“, s-a auzit prin declanșatoarele automate de alarmare din mall.

Cei mai mulți dintre clienții mall-ului din Constanța se aflau în sala de cinema, aceștia precum și cei aflați la shopping fiind avacuați prin acoperișul clădirii.

Acum, oamenii își spun supărările vizavi de incident pe rețelele de socializare și ni le transmit și pe adresa redacției:

“Concluzie! Aseara am fost la Cinema City Park Mall de la ora 19.40. La ora 21.00..in timpul filmului a sunat alarma de evacuare de urgență! A URLAT ALARMA! S-a oprit filmul…s-a aprins lumina…au pornit ventilatoarele! Va imaginati…ca s-a descărcat adrenalina…dar totusi lumea calma…asa cum suntem rugați înainte de începerea filmului ..a părăsit sala! Nimeni din personalul Cinema City..nu a transmis nimic…probabil si ei au fugit..sau nu mai erau prezenți la munca la acea oră! Am iesit pe acoperișul mall ului…am traversat cu toții PE INTUNERIC …peste cabluri electrice…scari de 1 m lățime…pana am ajuns la niste porti metalice INCUIATE! SI AM INCEPUT PE RAND SA SARIM GARDUL…femei pe tocuri, unele poate însărcinate, unii mai in varsta! Apoi…citesc online..comunicat ISU: “Lumea s-a intors in sala de cinema si a vizionat filmul! ” PE BUNE??? Ia uitati-va in filmare! A transmis cineva de la.mall ceva…NU!
Bun! Azi sun la Cinema City…sa le spun pățania…si sa-i intreb…totusi..cum facem sa vedem filmul…sau alt film! Răspunsul lor :” Daca nu mai aveti biletele nu va putem ajuta! Asta e regulamentul! ”
Pai mama voastra de nenorociți, cand esti evacuat de urgenta stai sa cauti biletele…bonul fiscal în sala??!! Dupa ce ca ne-ati dat senzatii tari…fara sa le fi cerut ..mai aveti tupeul sa cereți bonul! Nu aveti filmarea de la casa de marcat cand s-a achitat…filmele de pe telefoanele noastre…! Daca va furăm 1 leu…ne gaseati imediat…dar acum in loc sa va cereți scuze pt disconfortul creat zecilor de prosti care v-au dat bani…dvs ne cereți bonul fiscal!
Asta e EMAPTIA din 2020! Asta e societatea in care trăim…! Asta e Romania la 5 ani dupa Colectiv!
Dati share…si asumati-va…daca va prinde O STARE DE URGENTA LA CITY MALL..sa nu aveti așteptări!
Trist….dar Apocalipsa…inseamna sfârșitul empatiei…a calității umane!
(SHARE MASIV..sa afle lumea..ce se intampla si ce trebuie sa faca in cazul ECACUARII DE URGENTA) #isudobrogea”, este unul dintre mesajele pe care le-am primit pe adresa redacției.

Acesta este un alt mesaj apărut în spațiul public.

Contactat telefonic de Ordinea.ro, Victor Lefter, PR-ul City Park Mall Constanța, ne-a spus că va solicita conducerii mall-ului un punct de vedere. Îl așteptăm și îl vom publica imediat ce acesta va fi remis redacției.

 

Comments

comments

Actual

Constanța. O mașină a intrat în parapet, în zona podului de la Dorally

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme,  pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, a avut loc un accident rutier, în zona podului de la Dorally.

Un autoturism, în care se aflau două persoane, a pătruns în parapetul despărțitor. Potrivit primelor informații, cele două victime sunt conștiente și neînacarcerate.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mihail Kogălniceanu. Exerciţiu comun al forţelor armate române şi americane

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 10 aprilie, în Baza 57 aeriană Mihail Kogălniceanu s-a desfășurat exercițiul rapid Falcon II, cu participarea unor structuri de artilerie aparținând Statului Major al Forțelor Terestre și ale forțelor militare americane dislocate în Europa.

Forțele militare americane au participat cu două sisteme mobile de artilerie – HIMARS din cadrul Brigăzii 41 Artilerie Terestră dislocată în garnizoana Grafenwoehr din Germania.

La activitate a participat personal din cadrul Statului Major al Apărării, Statului Major al Forțelor Terestre și militari artileriști de la Brigada 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza” din garnizoana Focșani.

Scopul activității a fost dezvoltarea și consolidarea cooperării militare dintre Forțele Terestre ale României și cele ale Statelor Unite ale Americii. În același timp, activitatea a reconfirmat nevoia de interoperabilitate consolidată și nivelul superior de instruire dintre militarii români și americani, atât în cadru bilateral, cât și aliat.

Exercițiul a fost organizat cu respectarea tuturor normelor și măsurilor privind prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus impuse de autorități la nivel central și local.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, colonelul Marc V. LaRoche, comandant adjunct al Comandamentului pentru Operaţiuni Speciale în Europa, a declarat:

“Această repetare a operaţiunii HIMARS, efectuată într-un interval de timp mai scurt, a amplificat nu numai relaţia noastră unică şi solidă cu aliaţii NATO şi cu alţi parteneri din teatrul de operaţiuni, ci a evidenţiat şi caracterul letal sporit al capacităţii şi mijloacelor pe care forţele de operaţiuni speciale (SOF) le pun la dispoziţia forţelor întrunite, în special în situaţiile în care suntem parteneri cu unităţile noastre convenţionale în operaţiuni pentru toate domeniile”.

Echipajul forţelor de operaţiuni speciale aeriene a încărcat sistemul de rachete HIMARS în aeronava MC-130J Commando II, la baza aeriană Ramstein, împreună cu partenerii de la Forţele Terestre ale S.U.A. din Europa, ca parte a unei misiuni de inserare rapidă în România, cu simulare de tragere şi întoarcere la baza din Germania.

”Activităţile HIRAIN demonstrează abilitatea Comandamentului Forţelor Armate ale S.U.A. din Europa de a efectua, rapid, trageri precise cu rază lungă de acţiune în teatrele de operaţiuni, la momentul şi la locul ales de noi, prin utilizarea forţei dinamice şi a capacităţii de tragere de tip “cross-domain” împreună cu aliaţii şi partenerii noştri NATO.”, precizează Ambasada SUA.

Colonelul Daniel Miller, Comandantul Brigăzii 41 Artilerie Terestră, a declarat:

“Acest tip de exerciţiu comun care combină tragerile precise cu rază largă de acţiune ale Brigăzii 41 Artilerie Terestră cu mobilitatea Escadrilei 352 Operaţiuni Speciale creează un mijloc flexibil care poate fi dislocat oriunde în Europa, într-un timp foarte scurt, ca sprijin pentru apărarea colectivă a aliaţilor şi partenerilor noştri NATO.”

Interoperabilitatea combinată a unităţilor şi mijloacelor Comandamentului pentru Operaţiuni Speciale în Europa (SOCEUR) şi ale Forţelor Terestre ale S.U.A. din Europa (USAREUR) este esenţială alternativelor flexibile şi letale de care dispune Comandamentul Forţelor Armate ale S.U.A. din Europa. Astfel de misiuni permit militarilor să se antreneze în eşalonul operaţional şi tactic, în calitate de forţe întrunite, combinate cu forţele de operaţiuni speciale, creând condiţii pentru operaţiuni mai ample, convenţionale.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

O femeie s-a aruncat de la etaj, în cartierul Palas

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14.30, prin apel 112, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în cartierul Palas, unde o femeie amenința că se va arunca de la etaj.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor: o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Palas, autoscara de salvare la înălțime, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor precum și două ambulanțe din cadrul Saj Constanța.

La nici două minute de la sosirea echipajelor, femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a aruncat de la etajul III.

Au fost începute urgent manevrele de resuscitare la fața locului, iar ulterior victima a fost transportată de către echipajul de terapie intensivă mobilă la unitatea de primiri urgențe din cadrul spitalului județean, cu puls prezent.

Update: Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: